keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Where to start...

Eka postaus. Mistäs sitä aloittaisikaan... Mietitkö koskaan, mitä oikein elämälläsi teet? Olenko oikealla reitillä...haluanko juuri tätä...pitäisikö luottaa tuttuun ja turvalliseen vai tarttua tilaisuuteen ja kokea jotain aivan uutta?

Kuulostaa todella syvälliseltä, tiedän. Johtuu siitä, että olen juuri sellaisessa vaiheessa etten oikein tiedä mihin päin maailmaa sitä ensi vuonna päättyy. Koti Suomeen, tuttuun ja turvalliseen? Ruotsiin, ei niinkään tuttuun, mutta lähellä kotia jos tulee ikävä? Vai jäänkö tänne valtameren toiselle puolelle, jossa viimeinen vuosi ei ole ollut ihan odotuksia vastaava?

Hieman taustaa: olen siis 20-vuotias neitokainen Suomesta, mutta tällä hetkellä opiskelen Yhdysvalloissa. Urheilu on todella lähellä sydäntä, ja se onkin yksi suuri tekijä päätöksiä tehdessä. Täytyy kyllä myöntää, että kyllä itsekin olen hurahtanut fitness-huumaan! Onko hirveätä? En halua tätä blogia kuitenkaan sille kokonaisvaltaisesti omistaa, mutta terveellinen elämäntapa on minulle hyvin tärkeä asia, tästä lisää myöhemmin..

Blogini keskittyy siis aikalailla mihin tahansa maan ja taivaan välillä, haha. Joskus tulee syvällisempää tekstiä, joskus reseptiä tai treeniä, joskus ehkä vähän naurettavankin outoja mietteitä. Rento ja hyvä meininki on kummiskin ihan ykkösjuttu!

Olisi myös mukava kuulla vinkkejä hyvän blogin kirjoittamiseksi, näin aloittelijana. Jos sinulla niitä on, elä pelkää ohjeistaa, otan mielelläni niin hyvää kuin huonoakin palautetta vastaan!

xoxo,
mietiskelijä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti